تقویت مهارت رایتینگ

نوشتن گاهی حتی در زبان مادری نیز چالش برانگیز است. به همین علت است که بیشتر زبان‌آموزان به دنبال تقویت مهارت رایتینگ هستند. از طرفی دیگر یادگیری این مهارت وابسته به آموزش، چک کردن و بازنگری دارد. خیلی از اوقات نمی‌توان بدون دبیر به تقویت مهارت رایتینگ پرداخت.

اما در این پست به ارائه روش‌هایی میپردازیم تا به صورت خودآموز یا با آموزش دبیر انگلیسی بتوانید در این مهارت پیشرفت کنید. پس اگر به دنبال تقویت مهارت رایتینگ و یادگیری و آموزش زبان انگلیسی هستید این پست را تا آخر دنبال کنید.

1- تقویت مهارت ریدینگ

دو مهارت رایتینگ و ریدینگ بسیار بهم وابسته هستند. مخصوصاً اگر قصد تقویت مهارت رایتینگ را دارید باید نیم‌نگاهی به مهارت ریدینگ نیز داشته باشید.

حتما شنیده‌اید که می‌گویند بزرگ‌ترین نویسنده‌ها بزرگ‌ترین خواندگان کتاب‌ها نیز هستند. برای آنکه بهتر بنویسید باید بیشتر مطالعه کنید.

قبلا در پستی جداگانه راه‌های تقویت مهارت ریدینگ با کتاب‌های مصور را برسی کردیم که می‌توانید در لینک زیر آن را مطالعه کنید:

تقویت مهارت ریدینگ با کتاب های مصور

در ادامه باید توجه کنید که هر روز مطالعه کردن، راه‌های جدیدی برای فکرکردن و استفاده از لغات در اختیار شما می‌گذارد.

2-تمرین‌هایی برای تقویت مهارت رایتینگ

بارها تأکید شده که مهم‌ترین اصل برای یادگیری و آموزش زبان انگلیسی، تمرین و تکرار است. شما زمانی قادر به نوشتن یک متن انگلیسی هستید که به‌خوبی بر گرامر و لغات انگلیسی تسلط داشته باشید. تسلط بر این موضوعات جز با تکرار و تمرین به دست نخواهد آمد.

برای این هدف باید تمرین‌هایی را انتخاب کرد که هم مناسب و سرگرم کننده باشند و هم کاربردی! در ادامه با تمرین‌هایی آشنا می‌شویم که می‌توان آن‌ها را به صورت روزانه تکرار کرد.

تمرین خاطره نویسی

خاطره نویسی شما را به تکاپو استفاده از لغات جدید می‌اندازد. زیرا حتی اگر بخواهید به روزمرگی‌هایتان بپردازید موضوعات زیادی برای نوشتن در دسترس است.

خاطره نویسی باعث می‌شود تا هر روز به تمرین و تقویت مهارت رایتینگ بپردازید. سعی کنید در این تمرین جزئیات بیشتری عنوان کنید. مثلاً اگر به خرید رفته‌اید، راجع به چیزهایی که خریدید و دلیل‌تان بنویسید.

بازی با کلمات و حل جدول

تقویت مهارت رایتینگ

بازی با کلمات و حل جداول آموزشی انگلیسی به افزایش دایرهء لغات کمک بسیاری می‌کند. علاوه بر آن چون جنبهء سرگرمی نیز دارند، خسته کننده نمی‌شوند. سعی کنید بعد از یادگرفتن معنای لغت جدید، آن را یادداشت و روز بعد دوباره آن را مرور کنید.

برای پیدا کردن معنی واژه‌ها و همچنین آشنا شدن با اصطلاحات مربوط به آن، از یک دیکشنری خوب استفاده کنید.

وقتی مترادف کلمات را در جدول پیدا می‌کنید، مدت زمان بیشتری در ذهنتان می‌ماند. زیرا برای پیدا کردن آن، مدت زمانی را صرف فکر کردن کرده‌اید و ذهنتان به چالش کشیده شده است.

برای تقویت مهارت رایتینگ داستان کوتاه یا انشاء بنویسید!

اگر طرفدار نوشتن هستید می‌توانید از این علاقه برای یادگیری آموزش زبان انگلیسی بهره ببرید.

مانند تمرین خاطره نویسی در این تمرین نیز باید مرتب به یادگیری کلمات و گرامر زبان انگلیسی بپردازید. زیرا تقویت مهارت رایتینگ جز با تقویت این دو میسر نمی‌شود. در پستی جداگانه به بحث گرامر زبان انگلیسی پرداخته‌ایم که می‌توانید آن را در لینک زیر مطالعه بفرمایید:

گرامر زبان

در نوشتن یک داستان یا انشاء به زبان انگلیسی باید بارها برگردید و آن را ویرایش کنید. همین نکته یکی از روش‌های تقویت مهارت رایتینگ است. زیرا در این عمل شما متن یا خود را بازنگری می‌کنید یا آن را به کسی نشان می‌دهید. با این کار ایرادهای خود را متوجه خواهید شد و پس از چندبار این اشتباهات رفع خواهد شد.

املاء کلمات را تمرین کنید

بخش مهمی از مهارت رایتینگ در گرو دانستن املاء درست کلمات است. مخصوصاً در آزمون‌هایی مانند امتحان آیلتس و تافل که بخش رایتینگ قسمت مهمی در آن است. در یک متن هیچ چیز بدتر از غلط املایی نیست. این اشتباهات خواندن متن را دچار ابهام می‌کند.

برای یادگیری دیکته کلمات می‌توانید فلش کارت درست کنید. با این روش علاوه بر تمرین معانی کلمات املاء آن را نیز مرور کرده‌اید.

موضوعات متفاوت را تمرین کنید

اینکه همواره راجع به یک موضوع بنویسید و بخوانید دایرهء لغات شما را محدود می‌کند. برای مثال اگر همواره راجع به زندگی روزمره و اتفاقات روزانه بنویسید، وقتی متنی راجع به تاریخ مطالعه ‌کنید، به مشکل برخواهید خورد. زیرا اکثر کلمات آن برای شما جدید است. بنابراین سعی کنید از کتاب‌هایی با موضوعات متنوع برای مطالعه استفاده کنید. برای کمک به این بخش می‌توانید اخبار انگلیسی را در ستون‌های متفاوت اقتصادی، فرهنگی و… دنبال کنید.

از سوی دیگر سعی کنید وقتی می‌خواهید با نوشتن به تمرین مهارت رایتینگ بپردازید حتما راجع به موضوعات مختلف بنویسید.

3- معرفی کتاب

در این بخش به معرفی چند کتاب خوب برای تقویت مهارت رایتینگ می‌پردازیم. شاید اهمیت این قسمت برای کسانی که در پی یادگیری برای شرکت در آزمون آیلتس و تافل هستند بیشتر باشد.

کتاب Longman Academic Writing Series

این کتاب در 5 جلد از سطوح مبتدی تا پیشرفته به چاپ رسیده است. این کتاب‌ها هم‌زمان باعث تقویت لغات و گرامر نیز می‌شوند.

این مجموعه با سیستم آموزش آمریکایی، شيوه نگارش جملات و پاراگراف را از واحدهاي کوچکتر (جمله) تا واحدهاي بزرگتر (نگارش مقاله و تحقيق) آموزش مي دهد.

کتاب Real Writing

کسانی که می‌خواهند طرز نگارش مکاتبات انگلیسی‌شان صحیح باشد می‌توانند از این کتاب استفاده کنند. این کتاب در 4 سطح به چاپ رسیده و شانزده درس دارد. زبان آن ساده و قابل فهم است. این مجموعه بر روی موضوعاتی همچون مشاغل، تحصیلات، جامعه و سفر تمرکز می کند. سعی می کند علاوه بر آموزش مهارت‌های نوشتاری شما را به زبان روزمره آشنا سازد.

کتاب Inside Writing

این کتاب که بیشتر حالت خودآموز دارد در پنج سطح تألیف شده است. زبان آن بسیار ساده و قابل فهم است.

هر کتاب شامل 10 در می‌شود و هر درس 4 بخش دارد. این کتاب برای تقویت مهارت رایتینگ به صورت کلی و جنرال بسیار کاربردی است.

از دیگر مزایای این کتاب ساختار آن است در ابتدای هر درس چند مطلب و جملات و موضوع برای فراگیری تکنیک ها و نکات برای شروعِ نوشتن جمله و درنهایت پاراگراف نویسی زبان آموزان را نیز تقویت می کند و از آنها می خواهد در مورد سؤالات بحث کنند.

تقویت مهارت ریدینگ با آموزش مجازی

این مجموعه با ارائهء آموزش زبان به صورت مجازی، بخش ویژه‌ای را به قسمت رایتینگ اختصاص داده است. با استفاده از این بخش در این مجموعه علاوه بر افزایش سرعت یادگیری، در وقت و هزینه نیز صرفه جویی خواهد شد. در لینک زیر می‌توانید با مجموعه ارتباط برقرار کنید:

تماس با ما

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست